Eddy Zoëy geeft voorproef van nieuwe album “Zeven”

Eddy Zoëy - Zou Jij (Teaser)

Met de officiële release van zijn langverwachte album "Zeven" op de horizon, gepland voor 23 februari 2024, trakteert Eddy Zoëy zijn volgers op een exclusief voorproefje. De sneak peek komt in de vorm van een 19 seconden durende clip van de track "Zou Jij", die belooft een intieme en enigszins mysterieuze ervaring te bieden.

Eddy Zoëy, bekend om zijn unieke sound en charismatische aanwezigheid, beschrijft het gevoel van de track als "Lekker cozy, en ietwat duister ook wel, zo met m’n gitaar door de stad strollen…". Deze beschrijving wekt ongetwijfeld nieuwsgierigheid op bij fans en muziekliefhebbers die uitkijken naar wat "Zeven" te bieden heeft.

Lekker cozy, en ietwat duister ook wel, zo met m’n gitaar door de stad strollen…

De clip van "Zou Jij" is binnenkort beschikbaar op diverse platforms en biedt een intieme blik op wat men kan verwachten van Zoëy's nieuwste muzikale project. De korte teaser is niet alleen een showcase van Eddy's muzikale talent, maar ook een uitnodiging aan zijn publiek om zich onder te dompelen in de sfeer en het gevoel dat zijn nieuwe album zal uitstralen.

Eddy Zoëy's album "Zeven" belooft een diversiteit aan tracks die zowel de kenmerkende stijl van de artiest bevatten als nieuwe muzikale wegen verkennen. Met "Zou Jij" als een smaakmaker, is de anticipatie voor het volledige album nu al voelbaar.

Vorige
Vorige

Eddy Zoëy brengt nieuw album “Zeven” uit

Volgende
Volgende

Eddy Zoëy bereikt BIJNA 1 miljoen streams met het nummer “Bijna”