Eddy Zoëy met kunst in Maastricht TEFAF

Kruisherenhotel Maastricht Eddy Zoëy

Tijdens de TEFAF Maastricht, een wereldberoemde kunst- en antiekbeurs, onthult Eddy Zoëy een fascinerende tentoonstelling in de gangen van het Kruisherenhotel in Maastricht. Deze unieke samenwerking met Kroongallery brengt de veelzijdige kunst van Zoëy naar een historisch betekenisvolle setting.

Een van de hoogtepunten van de expositie is het kunstwerk "Could You Paint Me, Something Blue", een stuk dat bezoekers meeneemt op een visuele en emotionele reis. Dit werk, net als de rest van Zoey's collectie, demonstreert zijn unieke vermogen om krachtige boodschappen over te brengen via zijn kunst.


Could you paint me, Something Blue…
By Eddy Zoëy

100cm x 100cm
Acrylic on canvas


Terwijl de TEFAF Maastricht kunstliefhebbers en verzamelaars van over de hele wereld trekt, biedt de expositie van Zoëy in het Kruisherenhotel een intiemere gelegenheid om te reflecteren op de persoonlijke en expressieve werken van deze veelzijdige kunstenaar. Zijn collectie, die speciaal is samengesteld voor de locatie, vormt een boeiend dialoog met de historische context van het hotel.

Recent deelde Zoëy een reel op zijn Instagram om zijn volgers een exclusieve kijk te geven op zijn voorbereidingen voor deze bijzondere expositie.

Voor meer informatie over Eddy Zoëy's werk en zijn expositie tijdens de TEFAF Maastricht, bezoek de ART pagina of kijk op kroongallery.com.

Vorige
Vorige

Eddy Zoëy vertelt over zijn grote liefde op NPO1

Volgende
Volgende

Eddy Zoëy brengt videoclip “Zou jij” uit