0031 | by Eddy Zoëy & Friends
0031 – de ultieme combinatie van DJ’s en een live-act, samengevoegd door Eddy Zoëy. Voorheen heette deze act HIP, bekend van vele festivals en TV en radio-optredend. Nu, omgedoopt tot 0031, is het de ongeëvenaarde dance/house én pop-experience, voor on-stage, voor op je feest, voor in je zaal, tent of club. Daar waar je doorgaans op een stap-avond wat loom tegen een DJ aan staat te kijken, (been there, done that), is er bij 0031 daadwerkelijk iets formidabels on-stage te zien! 
0031 onderscheidt zich van zowel de standaard club-DJ, als van een livebandje on-stage, door deze twee live-elementen volledig samen te voegen, en ze te integreren tot een waanzinnige live show. Alsof dat nog niet genoeg is, kan je bij 0031 talloze House en Dance classics voorbij horen komen maar ook de echte pop hits uit de top 2000.

 

Voor 0031 geldt dat ze nooit een standaard ‘programmaatje’ afdraaien, waardoor geen enkel optreden hetzelfde is. 0031 is altijd verrassend, aanstekelijk en inspirerend. De DJ’s, muzikanten en zangeres zijn dusdanig goed op elkaar ingespeeld dat ze 100% los kunnen gaan op super up-to-date beats. Voor iedereen een genot om naar te luisteren én te kijken, zonder dat 0031 de touch met het publiek verliest. 0031 is nieuw, 0031 is anders, 0031 is the next step in on-stage performance!
0031 bestaat uit…

Eddy Zoëy, gitarist & zanger: tuurlijk, als je Eddy kent, ken je hem (in NL) hoogstwaarschijnlijk van TV, radio of van zijn hit ‘Bijna’, maar nog weinigen kennen hem als de begenadigd gitarist die hij is. In het muziekwereldje heeft Eddy aanzien als componist/auteur én als instrumentalist, want daar weet menigeen dat de man daadwerkelijk formidabel gitaar spelen kan. Verder heeft Eddy een indrukwekkende lijst aan hits op z’n naam staan die hij voor derden schreef, waaronder 2 dikke nr. 1 hits. Bij 0031 pakt Eddy extreem uit met z’n funky licks en z’n aanstekelijke vocalen. Met een scala aan gitaareffecten is het te gek en soms onnavolgbaar wat ‘ie doet; is het gitaar? Is het synthesizer? Waar komt dát geluidje nu weer vandaan? It’s all Eddy! En natuurlijk draagt Zoëy bij aan de vrolijkheid !

Qua gigs heeft Eddy in NL op alle bekende podia gestaan, maar wist je dat Eddy in San Francisco, tijdens de gayparade, samen een volledige set speelde met Carl Cox?
Meer grote bekendheden deelden het podium met Eddy, zoals bijv:Billy Bob Thornton, Metallica, Sugababes Backstreetboys.
Samen met Leo Verhoef speelt Eddy al jaren in de stijl van 0031 een combi van dance, house & pop.
Leo Verhoef: een oude strijder binnen de dansscène. Hij staat aan de wieg van de Nederlandse House en eind jaren ’90 draait ‘ie in de Amsterdamse club RoXY. Ook wordt hij een van de resident Dj’s van Shiva; de eerste house club van Utrecht (nu Basis). Hij draait veel in het buitenland en produceert platen. Verder staat hij op tientallen feesten in Utrecht, Amsterdam & op Terschelling.
Los van zijn briljante DJ-sets en z’n percussieve spel, is Leo al snel de blikvanger van de avond vanwege zijn looks en laissez-faire-achtige houding. Meiden van alle leeftijden, ze willen gewoonweg in Leo’s buurt zijn. Vaker dan eens dromt het vrouwelijk schoon samen rondom zijn DJ en/of percussie-set. You think he’s just a pretty boy? Vergeet dan niet dat deze man de drive, de motor achter 0031 is, want alle beats (of het nou, dance, funk, rock, latin of wat-dan-ook is) worden versterkt door deze krachtpatser. En human beatboxen, -hop- dat pakt ‘ie dan zomaar even mee… Qua podiumervaring (nou, ga er maar even voor zitten) deelde Leo the stage met o.a.: Armin van Buuren, Tiësto, Carl Cox, David Guetta, Richie Hawtin, Yves de Ruyter, Derrick May, Remy, Dimitri, Erick E, Roog, Marcello, Darren Price, Nuno Dos Santos, Jean, Isis, Robin “Jaydee” Albers, Johan Gielen, Sunnery James & Ryan Marciano, Miss Monica, en verzorgde Leo gigs van Kreta tot op Bonaire en draaide hij zijn sets van Parijs tot in Bangkok.
Rose Spearman is dé zangeres van 0031, bekend van haar jazzy en soulvolle sound en haar alom geprezen internationale solo albums. Ze werkte samen met meerdere grote DJ’s waaronder DJ Roog en natuurlijk Kraak en Smaak, waarvoor zij 6 jaar lang de leading lady was. Nú is ze dat bij 0031! Rose speelde op talloze wereldwijde festivals, waaronder Glastonbury UK, Ultra Music, Festival Miami, Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz en Montreux Jazz Festival. Ze trad daarnaast ook op in de Amerikaanse Televisie show van Jimmy Kimmel en nam muziek op met dance-grootheden als Roger Sanchez, Kerri Chandler, Joe T Vannelli, Boris Dlugosch en Dj Deep. Wat zeg je? Ze is dus niet zomaar de eerste de beste? Hell yeah, you got that right!