Dat Eddy Zoëy veel verschillende dingen doet weet iedereen wel. Dat Eddy nu balans heeft gevonden is iets nieuws: “Op een gegeven moment ben je zo’n BN’er die bestempeld wordt als ‘alleskunner’, maar die term is mij veel te vaag, ik weet namelijk precies waar ik mee bezig ben.”

Eddy is al zijn hele carriëre muzikant. Hij maakte muziek voordat hij überhaupt op TV verscheen. Hij schreef meerdere hits voor andere artiesten en haalde zelf ook de nodige successen. Met zijn band tourt hij al jaren langs de theaters en zijn recentste show gaat in januari in reprise. Onlangs dook hij de studio in met twee jonge producers om meerdere pop-songs op te nemen met een nieuw geluid, in het Engels en het klinkt heerlijk, helder… fris.

Nieuwe single ‘Drink No More’ verschijnt aan het prille begin van 2019. Iets met goede voornemens? We horen hem zoals we hem nog niet kenden, maar zoals hij altijd al was. “Ik hou van échte popmuziek en dat mag dansbaar zijn.” 2019 wordt een jaar waarin hij met rust en focus zijn eigen koers blijft varen. Een koers waarin muziek, media én kunst hem in balans houden. En als het allemaal te veel wordt, kan deze vogelspotter altijd de rust in de natuur opzoeken.

Wil je weten wat Eddy Zoëy tegenwoordig allemaal doet? Volg hem op www.instagram.com/eddyzoey