Vanaf maandag 2 september 2019 is Eddy Zoëy te zien als presentator van RTL Boulevard.

Eddy Zoëy heeft nog nooit stilgezeten. De laatste paar jaar richtte hij zich veelal op zijn grote liefde muziek en tourde met zijn band langs de Nederlandse theaters met diverse muziekvoorstellingen. Daarnaast is hij te horen als vaste stem van National Geographic, neemt momenteel het 8e seizoen op van ‘Natuurlijk Zoëy’ voor RTVUtrecht en is professioneel kunstschilder. 

“Ik blijf altijd mijn gevoel volgen. Als muzikant, als schilder, maar ook als presentator. Ik heb superveel zin om RTL Boulevard te gaan presenteren. Ik kan én ga er volledig mezelf zijn. Het programma wordt gemaakt door vele vertrouwde gezichten, mensen van Blue Cirlce met wie ik onder andere Take Me Out maakte. Het leek wel een reünie toen ik er vorige week even langs ging!” 

De studio van RTL Boulevard voelt goed, maar ook als een spannende uitdaging. Eddy Zoëy, de man met misschien wel het langste CV van medialand, heeft betrekkelijk weinig live TV programma’s gedaan. “Live TV maken is toch wel anders. Het is spannend, het kan elk moment veranderen, maar in de afgelopen jaren presenteerde ik veel evenementen in soortgelijke settings. Ik leidde tafelgesprekken, discussiepanels, presenteerde grote shows, maar daar stond dan geen camera op. De meters die ik daar heb gemaakt, neem ik mee naar RTL Boulevard. Ik kijk er ontzettend naar uit!” 

RTL Boulevard is dagelijks te zien op RTL4 om 18:30u.