HIP’R…

 

HIP’R, is het beste van DJ’s en live-acts samengevoegd door Eddy Zoëy.
Voorheen heette deze act HIP, bekend van vele festivals en TV/radio-gigs.

Nu, omgedoopt tot HIP’R, is het de ultieme dance/house én pop-experience,
voor onstage, voor op je feest, voor in je zaal, tent of club.
Daar waar je doorgaans op een stap-avond wat loom tegen een DJ aan staat te kijken, (been there, done that), is er bij HIP’R daadwerkelijk iets formidabels onstage te zien!
HIP’R onderscheidt zich van zowel een standaard club-DJ, als van een livebandje onstage, door deze twee live-elementen volledig samen te voegen, en ze te integreren tot een waanzinnige live show. Alsof dat nog niet genoeg is, geldt voor HIP’R dat ze nooit een standaard ‘programmaatje’ afdraaien, dat ze úren aan-één-stuk-door spelen (soms wel 3 uur achtereen), waardoor geen enkele gig hetzelfde is. HIP’R is altijd verrassend en fris.
HIP’R is altijd aanstekelijk en inspirerend. De DJ’s en muzikanten zijn dusdanig goed op elkaar ingespeeld dat ze 100% los kunnen gaan op super up-to-date beats. Voor iedereen een genot om naar te luisteren én te kijken, zonder dat HIP’R touch met het publiek verliest. HIP’R is nieuw, HIP’R is anders, HIP’R is the next step in onstage performance!

HIP’R bestaat uit…

Eddy Zoëy, gitarist & zanger: tuurlijk, als je Eddy kent, ken je hem hoogstwaarschijnlijk van TV, radio of van zijn hit ‘Bijna’, maar nog weinigen kennen hem als de begenadigd gitarist die hij is. In het muziekwereldje heeft Eddy aanzien als componist/auteur én als instrumentalist, want daar weet menigeen dat de man daadwerkelijk formidabel gitaar spelen kan. Verder heeft Eddy een indrukwekkende lijst aan hits op z’n naam staan die hij voor derden schreef, waaronder 2 dikke nr. 1 hits. Bij HIP’R pakt Eddy extreem uit met z’n funky licks en z’n aanstekelijke vocalen. Met een scala aan gitaareffecten is het te gek en soms onnavolgbaar wat ‘ie doet; is het gitaar? Is het synthesizer? Waar komt dát geluidje nu weer vandaan? It’s all Eddy! En natuurlijk draagt Zoëy bij aan de vrolijkheid 🙂

Leo Verhoef: BAM! Laat de dames maar smelten! En dat DOEN ze! Los van zijn briljante DJ-sets en z’n percussieve spel, is Leo al snel de blikvanger van de avond vanwege zijn looks en laissez-faire-achtige houding. Meiden van alle leeftijden, ze willen gewoonweg in Leo’s buurt zijn. Vaker dan eens dromt het vrouwelijk schoon samen rondom zijn DJ en/of percussie-set. You think he’s just a pretty boy? Vergeet dan niet dat deze man de drive, de motor achter HIP’R is, want alle beats (of het nou, dance, funk, rock, latin of wat-dan-ook is) worden versterkt door deze krachtpatser. En human beatboxen, -hop- dat pakt ‘ie dan zomaar even mee…

En… HIP’R heeft een database vól met verrassende muzikanten, waaruit een derde HIP’R-artiest door jou te kiezen is; een breed scala aan zangers, zangeressen en bekende gastmuzikanten speelt graag een deuntje mee.


Boek band Beats&Licks (by Eddy Zoëy & Friends) nu op Plugify