Eddy Zoëy bereikt BIJNA 1 miljoen streams met het nummer “Bijna”

Eddy Zoey Bijna

Eddy Zoëy's hit “Bijna” staat op het punt een enorme mijlpaal te bereiken - bijna 1 miljoen streams, net op tijd voor zijn 25-jarig jubileum in 2025. Deze track, die al bijna een kwart eeuw meegaat, laat zien hoe tijdloos goede muziek kan zijn. En nu hebben we, de fans, een unieke kans om “Bijna” naar die magische grens van 1 miljoen streams te duwen.

Het is bijzonder om te zien dat een nummer dat bijna 25 jaar geleden uitkwam, nog steeds zoveel weerklank vindt bij luisteraars van vandaag. Dit bewijst niet alleen de kracht van Eddy's muzikaliteit maar ook de connectie die hij heeft weten te maken met zijn publiek.

Dus, hier is onze oproep aan alle fans: Laten we samenwerken en “Bijna” voor 2025 de 1 miljoen streams laten halen! Het zou een fantastische manier zijn om Eddy Zoëy en zijn blijvende bijdrage aan de Nederlandse muziekscene te vieren. Stream, deel, en laat ons dit samen voor elkaar krijgen. Het is een mooie kans om te laten zien hoe muziek ons verenigt, zelfs jaren na de oorspronkelijke release.

Stel je voor, een nummer dat letterlijk 'Bijna' heet, bereikt bijna zijn 25-jarig bestaan en we staan op het punt om het over de drempel van 1 miljoen streams te tillen. Laten we die 'bijna' in een 'helemaal' veranderen!

Eddy Zoëy - Bijna (Officiële video)

Vorige
Vorige

Eddy Zoëy geeft voorproef van nieuwe album “Zeven”

Volgende
Volgende

Monkey, Kangaroo, Dove, Squid